Ящук не бачить, за рахунок чого Гент зможе змінити ситуацію / фото dynamo.kiev.ua

Колишні українські футболісти поділилися очікуваннями від матчу-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і бельгійським "Гентом".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Динамо - Гент.

Читайте такожЗавершити розпочате і повернутися в Лігу чемпіонів: анонс матчу Динамо - Гент

Відео дня

Експертів цитує zbirna.com.

Андрій Демченко зазначив, що Луческу переграв тренера "Гента" і може зробити це ще раз:

"Луческу переграв тренера "Гента" в першому матчі тактично, тим самим довівши, що він серйозний фахівець. Румун, що було помітно по грі "Динамо" на виїзді, добре вивчив суперника, знав, як і за рахунок чого його можна переграти. Тому, на мій погляд, заслуга в перемозі "Динамо" в першій грі саме на рахунку Луческу. Помітно, що тренер "Динамо" зараз робить акцент на тому, щоб в першу чергу налагодити гру киян в обороні, а потім команда шукає можливості в атаці, терпить і чекає свого шансу.

Так що, на мій погляд, у другій грі "Динамо" фаворит і Луческу знову зможе переграти свого тренера-опонента. "Гент" зараз виглядає ослабленим, плюс не зіграє Яремчук, пропускає гру Безус. Для "Динамо" це добре. Думаю, кияни доб'ються необхідного для себе результату, тому що бельгійці побіжать в атаку і потраплять у полон".

На думку Едуарда Цихмейструка, у "Динамо" є проблеми в грі, але все вирішить психологічний настрій:

"У виїзній грі все склалося на користь українців: травма Яремчука, видалення Безуса. У будь-якому випадку, на відповідну гру треба налаштовуватися дуже серйозно і відповідально. Упевнений, Луческу знає, як обіграти "Гент" і в Києві, у динамівців для цього є всі шанси та підстави. Рахунок першого матчу такий, що дозволяє пройти далі. У "Динамо" ще не все ідеально в плані гри, але, найголовніше, що у важливих матчах команда домагається головного - результату".

Олег Ящук, який пограв у Бельгії, не сумнівається в успіху віце-чемпіона України:

"У футболі буває всяке, але, що стосується "Гента", то їм залишається сподіватися тільки на диво. Просто я не бачу, за рахунок чого бельгійська команда може перемогти в цьому протистоянні. З одного боку, "Генту" потрібно забивати як мінімум два м'ячі, але бельгійці прекрасно розуміють, що "Динамо" добре біжить в контратаку. Гостям потрібно дуже добре подумати над ігровим планом.

Не бачу, як "Гент" може здивувати "Динамо". Мені важко назвати рахунок, але на даний момент віддаю киянам 99 відсотків на вихід до групового раунду Ліги чемпіонів".

"Динамо" - "Гент": перед матчем