Шимон Марчиняк працював на матчах ЧС-2018 / фото uefa.com

Головним арбітром матчу-відповіді раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Гентом" буде поляк Шимон Марчиняк.

Про це повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Допомагати йому на лініях будуть Павєл Сокольницькі і Томаш Лісткевич. Четвертий рефері - Павєл Рачковські, а відеоасистент рефері - Павєл Гіль. Всі вони представляють Польщу.

Відео дня

Читайте також"Легко не було": футболісти Динамо підвели підсумки матчу з Гентом

39-річний Марчиняк раніше один раз перетинався з київським "Динамо". Польський рефері в сезоні 2014-2015 судив матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому кияни зіграли внічию з "Фіорентиною" (1:1).

Зовсім недавно Марчиняк працював на матчі іншого українського клубу - він обслуговував півфінал Ліги Європи між "Шахтарем" і "Інтером" (0:5).

Відзначимо, що в послужному списку у Марчиняка є робота на матчі за Суперкубок УЄФА-2018 між "Реалом" і "Атлетіко" (2:4).

"Динамо" - "Гент": перед матчем

  • Матч "Динамо" - "Гент" пройде 29 вересня на "Олімпійському". Переможець двоматчевого протистояння отримає путівку в груповий етап ЛЧ.
  • Перша зустріч команд відбулася в Бельгії 23 вересня. "Динамо" здобуло перемогу з рахунком 2:1.
  • "Динамо" може пробитися в груповий етап ЛЧ вперше з сезону 2016-2017.
  • Зустріч у відповідь у "Гента" пропустить українець Роман Безус, який був вилучений з поля в першій грі.

  • Між матчами раунду плей-офф кваліфікації ЛЧ "Динамо" і "Гент" зіграли в національних чемпіонатах. Кияни в УПЛ розгромили "Минай" (4:0), а "Гент" програв "Левену" (2:3).