Олексій Михайличенко подякував Ворсклі за боротьбу у фіналі / фото ФК Динамо Київ

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував перемогу команди у фіналі Кубка України. Столична команда у вирішальній грі здолала полтавську "Ворсклу" у серії пенальті - 8:7 (ігровий рахунок - 1:1).

Читайте такожДинамо в серії пенальті переграло Ворсклу та завоювало Кубок України

Спеціаліста цитує dynamo.kiev.ua.

Відео дня

"Насправді, вийшов кубковий матч. У таких поєдинках не важливо, на якому місці знаходиться команда, в якій лізі грає. Це кубковий матч - зовсім інші емоції, інші нерви. Обидві команди довго йшли до цього матчу, пройшли довгий шлях. Тут все вирішується в одній грі. Хочу подякувати "Ворсклі" за ту гру, яку вони показали, за характер, було непросто.

Ми домоглися бажаного результату, це дуже важливо для нашої команди, для багатьох молодих футболістів, для яких цей трофей перший. Вітаю їх, я радий, що вони відчули цю атмосферу", - заявив Михайличенко.

Тренер зазначив, що команда не збирається відзначати цей успіх, бо попереду боротьба за срібло в УПЛ і путівку в Лігу чемпіонів:

"Це важлива перемога, але я сказав хлопцям: "У нас вже є Ліга Європи. Якщо нам досить, святкуймо. Якщо ні - готуємося до наступної гри". Всі, звичайно ж, сказали, що ні, готуємося до наступного матчу. Всі прекрасно все розуміють".

Під керівництвом Михайличенка динамівці завоювали п'ятий трофей. При цьому тренері команда виграла чемпіонат і Кубок в сезоні-2002/03, а також чемпіонат і Суперкубок в сезоні-2003/04.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" зрівнялося з "Шахтарем" за кількістю трофеїв в історії незалежної України.