Призетко не бачить фаворита протистояння / фото dynamo.kiev.ua

Колишній футболіст київського "Динамо" Олександр Призетко поділився очікуваннями від поєдинку раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти бельгійського"Гента".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Гент - Динамо.

Екс-футболіста і тренера цитує zbirna.com.

Відео дня

"На ім'я українська команда перевершує свого конкурента. Однак за рівнем гри на цей час "Гент" і "Динамо" суперники приблизно одного рівня. Тому і шанси у них фактично рівні. Результат кияни здобували, але якість футболу у виконанні підопічних Мірчі Луческу була незадовільною.

Коли "Динамо" зіткнеться з хорошою атакою суперника, тоді відсутність Бурди, Попова і Тимчика стане проблемою. Хоча, звичайно, цих хлопців буде не вистачати. Але я б сказав, що найбільше буде помітна відсутність Тимчика, який у перших матчах сезону застовпив за собою місце правого захисника. Будемо сподіватися, що Кендзьора або Караваєв без проблем замінять свого одноклубника", - сказав Призетко.

Експерт додав, що результативна нічия стане успішним результатом для динамівців:

"Враховуючи, як команда грала з АЗ, думаю, ставка буде зроблена на те, щоб залишити свої ворота сухими, що у киян, в принципі, виходить непогано. Припустимо, що зустріч завершиться внічию 1:1. Це буде непоганим підсумком для "Динамо" перед домашнім поєдинком".

"Гент" - "Динамо": перед матчем