Роман Яремчук поставив на Ман Сіті / фото REUTERS

Гравці збірної України поділилися своїми прогнозами і розповіли, кому симпатизуватимуть у фіналі Ліги чемпіонів, який відбудеться сьогодні, 29 травня.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Манчестер Сіті - Челсі.

Відео з'явилося на YouTube-каналі Do Best!

Руслан Малиновський: "Вболіватиму за хороший футбол. Дві хороші команди, Саня грає... Бажаю йому удачі сьогодні. Очікую на цікавий футбол. Я сподіваюся, що Зінченко буде грати, будемо тримати кулаки за нього. Рахунок? Думаю, нічия в основний час".

Марлос: "Я думаю, "Манчестер Сіті". Зіна буде чемпіоном. У Зіни - асист".

Читайте такожВідомий український тренер розказав, кому буде симпатизувати у фіналі Ліги чемпіонів

Роман Яремчук: "Сіті" з рахунком 2:1. Чи буде у Зіни результативна дія? Та не, куди. Думаю, він буде грати і виграє. Заб'ють Гюндоган, Марез і Маунт".

Андрій Лунін: "За Зіну або за Шеву? Давай не буду вибирати. Думаю, в основний час буде нічия - 1:1".

Також своїми прогнозами поділилися Денис Попов, Едуард Соболь, Андрій Ярмоленко, Георгій Бущан, Віталій Миколенко та Євген Макаренко.

А асистент головного тренера збірної Олександр Шовковський, як і більшість гравців, поставив на рахунок 2:1, а також побажав Зінченку забити другий м'яч "Сіті".

Манчестер Сіті - Челсі: перед матчем

  • Поєдинок команд на стадіоні в Порту відбудеться з уболівальниками на трибунах. Початок зустрічі - о 22.00.
  • "Манчестер Сіті" вперше в історії зіграє у фіналі Ліги чемпіонів. "Челсі" двічі грав у фіналах ЛЧ до цього: в 2008-му році "аристократи" поступилися в серії пенальті "Манчестер Юнайтед", а в 2012-му році здолали по пенальті "Баварію".
  • Тьяго Сілва і Томас Тухель другий рік поспіль зіграють у фіналі Ліги чемпіонів. Минулого року вони разом з ПСЖ у фіналі поступилися "Баварії". Тухель став першим тренером в історії, який вийшов у фінал ЛЧ два роки поспіль з різними клубами.
  • Всі три випадки, коли "Челсі" виходив у фінал ЛЧ, об'єднані цікавим фактом: в цей сезон клуб неодмінно змінював тренера.
  • Між собою в поточному сезоні "Ман Сіті" і "Челсі" зустрічалися три рази. В рамках АПЛ команди обмінялися виїзними перемогами, а ось у півфіналі Кубка Англії лондонці здолали манкуніанців.
  • Вирішальний поєдинок між "Челсі" і "Ман Сіті" обслужить іспанський рефері Антоніо Матеу Лаос.