Владислав Кабаєв забив 6 голів у 20 матчах УПЛ в цьому сезоні / фото: ФК Зоря

Півзахисник "Зорі" Владислав Кабаев заявив, що не вважає за потрібне проводити матч за друге місце проти "Динамо", якщо чемпіонат України сезону 2019-2020 не вдасться дограти.

"Не хочу образити "Динамо" своєю відповіддю, але скажу чесно. Проводити матч за друге місце не потрібно. Ми зіграли 23 тури. Ми на другому місці зараз. У кожного була можливість зайняти друге місце. Чому ми повинні його віддавати, граючи додатковий матч?", - цитує Кабаєва офіційний сайт "Зорі".

Читайте також"Потрібно бути реалістами": воротар Динамо пояснив, чому команді краще не грати в Лізі чемпіонів

Відео дня

"У 23 турі у нас був "Шахтар", а у "Динамо" була "Десна". Ми добилися результату і перемогли "гірників". Ми хотіли в Лігу чемпіонів і, думаю, своєю грою і результатами, заслужили право перебувати на другому місці. Ми боролися, отримували травми і заслужили друге місце", - додав півзахисник.

Нагадаємо, після 23-х турів "Зоря" і "Динамо" набрали однакову кількість очок (46), однак луганчани займають друге місце за рахунок кращого результату в особистих зустрічах. Після 22-х турів (завершеного першого етапу УПЛ) на другій позиції знаходилися кияни.

Раніше нападник "Динамо" Назарій Русин заявив, що провів би "срібний матч" між киянами та "Зорею".

Як повідомляв УНІАН, УПЛ розробила календар для завершення сезону.