Віктор Скрипник привів Зорю до бронзі УПЛ / фото ФК Зоря

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник розповів про те, чому раніше відмовився від пропозицій декількох російських клубів.

Про це він сказав в інтерв'ю "ТаТоТаке".

"Це рішення - сукупність всього. Як би ти не хотів - не можна сказати, що спорт поза політикою, він все одно в політиці. Не я сам приймаю рішення. Це як у фільмі є гарний вислів: "Мене погано приймуть тут і неправильно зрозуміють там". Не те щоб це лякає, але цього не хочеться", - сказав Скрипник.

Відео дня

"Топові клуби - це дійсно спортивний виклик. "Динамо" Київ, "Спартак" Москва, "Ювентус", "Вердер" - це всі топові команди, вища футбольна матерія, якій хочеться відповідати. Таке я ще можу якось сфокусувати. А щось периферійне, лише б... Вважаю це непотрібним", - додав тренер.

Скрипник також відповів на питання про те, чи став би він роздумувати над пропозицією "Спартака", чи ні:

Читайте також"Ніхто не звільняв": Михайличенко продовжить працювати в Динамо

"По-перше, він мене не питав. По-друге, на цей момент я - "Зоря". Це не означає, що я чогось чекаю. Я нічого не чекаю. Я не приймаю рішення, у мене є родина, для якої я живу. Є три людини, які можуть мною командувати - моя дружина і двоє дітей. Це люди, яких я слухаю".

Фахівець підкреслив, що не шкодує про своє рішення:

"Мені надходили пропозиції, я розмовляв, але рішення, яке я прийняв, про нього не шкодую, я відмінно себе тут почуваю. Це не означає, що колись десь... Але я не збираюся до 70 або 65 тренувати. Ще 7-10 років максимум".

Нагадаємо, в сезоні 2019-2020 Скрипник привів "Зорю" до бронзових медалей в УПЛ.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Скрипник близький до переходу в інший клуб УПЛ.