Віктор Скрипник заявив, що Зоря не боїться Лестер / фото ФК Зоря

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував майбутню зустріч з "Лестером" в 5-му турі групового етапу Ліги Європи.

Слова Скрипника наводить офіційний сайт "Зорі".

"Ми дуже раді, що у нас є шанси вийти з групи, які дозволяють позитивно думати. Як то кажуть: "Ніхто не має права заборонити нам мріяти", але ми ці мрії і бажання будемо втілювати в життя, щоб вони стали реальністю. Ми розуміємо, з яким суперником ми граємо, знаємо турнірне становище, все залежить тільки від нас", - сказав Скрипник.

Відео дня

Читайте такожЗоря-Лестер: прогноз букмекерів на матч Ліги Європи

"Ті результати, які ми показали протягом цього тижня, вселяють надію, але все вирішується виключно на полі, кожна гра це новий виклик. Звичайно, краще йде підготовка в такому настрої, як у нас зараз", - додав він.

Скрипник підкреслив - перемога над АЕКом продемонструвала, що "Зоря" провела роботу над помилками, а тепер постарається "грати на максимумі" проти "Лестера".

Також тренер "Зорі" висловив сподівання, що "Лестер", який вже виконав завдання виходу в плей-офф, не буде максимально мотивований на цей матч:

"На сьогоднішній день вони, напевно, завдання вже своє виконали. Можливо, у нас є надія, що суперник буде не дуже сильно готуватися до нашої гри, щоб і у нас так само були шанси. Всі хлопці, які грають у складі суперника, гідні поваги, але у нас настрій такий, що ми ні в якому разі їх не боїмося, а граємо на рівних".

Зоря - Лестер: перед матчем

  • Матч "Зоря" - "Лестер" пройде на "Славутич-Арені" в Запоріжжі 3 грудня. Де дивитися матч по ТБ.
  • Головним арбітром матчу призначений Еспен Ескос з Норвегії.
  • Після чотирьох турів "Зоря" набрала 3 очки, займає останнє місце в групі G, але при цьому ще зберігає шанси на друге місце і вихід в плей-офф. "Лестер" набрав 10 очок і вже гарантував собі вихід з групи.
  • В попередньому турі "Зоря" з рахунком 3:0 в гостях розгромила АЕК.
  • Матч 1-го туру "Лестер" - "Зоря" завершився перемогою англійської команди з рахунком 3:0.