Гравці Торонто виграли п'ятий матч поспіль у регулярному чемпіонаті НХЛ / Reuters

У ніч на суботу в Національній хокейній лізі "Торонто" продовжив переможну серію до п'яти матчів, перегравши "Коламбус", у складі якого 100-м голом у НХЛ відзначився Артемій Панарін.

Матч завершився з рахунком 4;2, повідомляє офіційний сайт ліги.

У битві двох переможних серій гору взяла канадська. "Торонто" (26-10-2) переміг в п'ятий раз поспіль, а "Коламбус" (22-13-3) програв вперше за шість ігор і вперше в основний час протягом восьми матчів. Успіх "Ліфс" приніс дубль Джона Тавареса, оформлений в першому періоді, а також 3 (1+2) очки Мітча Марнера. "Блю Джекетс" відповіли голом Ніка Фоліньо в першому періоді і шайбою Артемія Панаріна під завісу зустрічі, стала для росіянина 100-й в НХЛ.

Відео дня

У боротьбі за лідерство в Атлантичному дивізіоні і лізі "Торонто" продовжує переслідувати "Тампу", яка при такому ж числі матчів (38) має шість очок переваги. Таварес з 26 голами ділить друге місце в суперечці найкращих снайперів ліги з Джеффом Скиннером з "Баффало", поступаючись тільки Олександру Овечкину (29).

Воротар "Коламбуса" Сергій Бобровський зробив 25 сейвів і не зміг продовжити свою переможну серію до п'яти матчів. У попередніх чотирьох зустрічах він пропустив чотири шайби.

"Вони виглядали відпочили, а ми проводили другу гру за два дні, - сказав Фоліньо, чий "Коламбус" напередодні з рахунком 4:3 в овертаймі обіграв "Рейнджерс". - Вони знали, що грають після перерви, чим і скористалися".

"Коламбус" не реалізував жодного з двох вилучень, а в останніх семи іграх не скористався жодним з 18 шансів (а також лише одним з 32 за останні 11 матчів).

Нападник "Торонто" Патрік Марло взяв участь у 1613-му матчі в НХЛ і обійшов Рея Бурка на 10-му місці в історії ліги.

НХЛ. Регулярний чемпіонат.

28 грудня.

Монреаль - Флорида - 5:3

Оттава - Нью-Йорк Айлендерс - 3:6

Торонто - Коламбус - 4:2