Еліна Світоліна: "Дуже шкода, що не зможу допомогти збірній в Польщі" / facebook.com/elinasvitolinaofficial

Перша ракетка України Еліна Світоліна пояснила своє рішення не брати участі в Кубку Федерації.

«З подивом прочитала заяву ФТУ про те, що не зіграю в Польщі через гроші. Безумовно, з боку мого агента були переговори з представниками збірної і це стандартна світова практика. Але фінанси не були і не могли бути ключовим моментом у питанні виступи за збірну. На жаль, ФТУ, сфокусувавшись на фінансовому питанні, мабуть, не почула інформацію про мою травму.

Читайте такожАгент Світоліної: федерація тенісу України намагається відвернути увагу від своєї некомпетентності

Відео дня

Останні три матчі в Мельбурні далися мені дуже складно через травму і ми дуже довго зважували всі за і проти моєї участі в Кубку Федерації. Але поради лікарів були однозначними. Вихід на корт у Польщі може посилити пошкодження і вкрай негативно позначитися на подальшому сезоні. Ще мінімум тиждень мені не рекомендується тренуватися.

Мені дуже шкода, що я не зможу допомогти команді в Польщі, але я прошу поважати моє рішення і не робити в такій ситуації зайвий піар», – написала Світоліна у Facebook.

Нагадаємо, в понеділок Федерація тенісу України зробила заяву про те, що Еліна Світоліна і Даяна Ястремська не зіграють за збірну на Кубку Федерації через фінансові умови, висунуті агентом обох тенісисток Стефаном Гуровим. Пізніше стало відомо, з Ястремською усі непорозуміння усунені, і Даяна виступить за збірну у Польщі.