Капітан жіночої збірної України з біатлону Підгрушна вибула з ладу на невизначений час / biathlon.com.ua

У складі збірної України на восьмий етап Кубка світу з біатлону в американському Солт-Лейк-Сіті відбулися зміни.

Капітан жіночої збірної Олена Підгрушна після етапу в Кенморі (Канада) вирушила до Києва для проходження медичного обстеження, у зв'язку з виниклими проблемами зі здоров'ям, повідомляє XSPORT.ua.

Старший тренер жіночої команди Андрій Прокунин зазначив, що спортсменка точно пропустить чемпіонат Європи в Раубичах, а рішення щодо подальшого виступу в сезоні буде прийнято після отримання результатів обстежень.

Відео дня

Також відзначимо, що крім Підгрушної в Європу повернулися Юлія Журавок, Артем Прима і Сергій Семенов. Ці біатлоністи відправляться на збір в естонському Отепя, де будуть цілеспрямовано готуватися до чемпіонату Європи в Раубичах. Там же в даний момент, під керівництвом Григорія Шамрая, проводять збір сестри Семеренко і Ольга Абрамова. Анастасія Меркушина, а частина чоловічої команди Б тренується в Антхольці.

Нагадаємо, що етап Кубка світу в Солт-Лейк-Сіті стартує в четвер, 14 лютого. А вже 20 лютого в Раубичах відбудуться індивідуальні гонки у чоловіків і жінок в рамках чемпіонату Європи.