Еліна Світоліна / Mike Frey/AMNImages

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала жеребкування одного з найпрестижніших тенісних турнірів у світі - Ролан Гаррос, де в першому раунді вона зіграє з американкою Вінус Вільямс.

«Жеребкування не дуже легке, але я не шукаю легких шляхів. Відразу ж увійти в турнір – це хороший для мене шанс проявити свою гру. З кожним днем і з кожним тренуванням я більш впевнено себе почуваю.

Читайте такожСвітоліна вперше за два роки залишила топ-8 світового рейтингу

Відео дня

З коліном ситуація, звичайно, непроста, але ми робимо все можливе, щоб відновлюватися після тренувань, після турніру в Римі. Будемо намагатися якомога краще підготуватися, тут для мене кожен матч важливий, я буду викладатися на всі 100%, щоб добре відіграти останній грунтовий турнір. Звичайно ж, Великий Шолом – це завжди велика мотивація», – сказала Світоліна, яку цитує btu.org.ua.

Нагадаємо, вчора стали відомі результати жеребкування першого раунду Ролан Гарроса. Крім Світоліної, в основній сітці зіграють також інші українки - Леся Цуренко, Даяна Ястремська і Катерина Козлова. У фінал кваліфікації вийшла також Катаріна Завацька, яка зустрінеться за вихід в основний раунд з італійкою Джулія Гатто-Монтіконе.