Чорич закликав перевіритися всіх, хто з ним контактував / фото atptour.com

Хорватський тенісист Борна Чорич оголосив, що заразився коронавірусом після участі у виставковому турнірі, організованому першою ракеткою світу Новаком Джоковичем.

Читайте такожЗірки чоловічого тенісу зіграли в баскетбол з професійною командою (відео)

Спортсмен опублікував заяву в Instagram.

Відео дня

"Я хочу переконатися, що всі, хто контактував зі мною в останні дні, пройдуть перевірку. Мені дійсно дуже шкода, якщо я міг комусь заподіяти шкоду. Відчуваю себе добре і не маю жодних симптомів. Бережіть своє здоров'я", - написав Чорич.

Раніше стало відомо, що коронавірус виявлено у болгарського тенісиста Григора Димитрова. Обидва гравці брали участь у виставковому турнірі в рамках Adria Tour - серії, яку організував Новак Джокович. За інформацією хорватських ЗМІ, COVID-19 було підтверджено у кількох тренерів, які прибули на турнір у місто Задар.

Сам Джокович відмовився проходити тест в Хорватії та відправився до Белграда, наполягаючи на тому, що не має симптомів хвороби, тому не бачить сенсу перевірятися.

Джокович організував кілька виставкових турнірів, попри пандемію коронавірусу. Організатори практично не контролювали дотримання правил дистанціювання навіть серед вболівальників.

Як повідомляв УНІАН, було прийнято рішення, що турнір "Великого шолома" US Open відбудеться, попри протести та коронавірус.