Юлія Левченко / фото REUTERS

Українська легкоатлетка Юлія Левченко поділилася історією про те, як її переслідує невідомий чоловік.

Читайте такожБургер як мотивація: українська легкоатлетка поєднала їжу і популярний челендж (відео)

Спортсменка розкрила подробиці в сторіс Instagram.

Відео дня

"За мною вже кілька років слідує чоловік на кожні змагання. І це явне переслідування. Спортсмени, менеджери, організатори змагань, яким він попадався на очі, помічали його дивацтва.

Він передавав мені листи через покоївок, писав в соцмережах "моя улюблена Юля" і так далі. Я зрозуміла, що у нього є явні проблеми. Але, оскільки ніяких нападок і агресії з його боку не було, я не дзвонила в поліцію, оскільки не знала, як описати цей випадок і чи правильно мене зрозуміють.

Я його всюди заблокувала і не приймала ніяких знаків уваги. Але йому було фіолетово. Він сам собі придумав історію і сам в неї вірив.

Були випадки, коли він приїжджав на бази, де я тренуюся, і хотів оселитися в тому ж готелі, де проживали спортсмени. Спасибі адміністрації готелю, яка відмовилася від такого клієнта, попри те, що він приніс би їм заробіток. І встали на захист моїх інтересів.

Його видавало те, що він міг написати керуючому готелем, організатору або федерації, лист, який мав дивний посил: "Я дуже хочу побачити любов мою" і так далі. Це викликало у всіх занепокоєння і побоювання ", - написала Левченко.

Спортсменка відзначила, що останній випадок був взимку, коли він приїхав до готелю і чекав на зустріч, а організатори змагань викликали поліцію:

"Коли поліція приїхала і стала проводити допит, то він ніс нісенітницю, що я - його дружина, і у нас все добре. Навіть без моїх свідчень і заяв вони зробили йому попередження: якщо він ще раз буде помічений за переслідуванням, і піде скарга, то вони будуть змушені вживати заходів.

Після цього я його не бачила. Плюс - і приводів не було. Через коронавірус сезону, як такого, немає ".

Як повідомляв УНІАН, раніше Левченко показала, як виглядала б в "Сімпсонах".