Galaxy S22 в реальності зовсім не є копією Galaxy S21 / фото REUTERS

Прем'єра флагманських смартфонів Galaxy S22 очікується в лютому 2022 року. Раніше вважалося, що зовні стандартна модель з лінійки буде практично повністю копіювати Galaxy S21, проте це не так.

В Мережі порівнювали на фото тильні частини Galaxy S22 і Galaxy S21. Дизайн смартфонів загалом схожий, але у новинки все-таки є деякі відмінності від попередника.

Так, у Galaxy S21 задня частина з заокругленнями з усіх чотирьох сторін, тоді як блок камери металевий. Що стосується S22, то, по-перше, самі модулі камери будуть трохи більше. По-друге, тильна частина нового смартфона буде плоскою, а сам блок – прозорим.

Відео дня

Galaxy S22 порівняли на фото з Galaxy S22 / Фото: twitter.com/UniverseIce.

Що стосується апаратної "начинки", то базова модель отримає 6-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц, акумулятор місткістю від 4000 до 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 25 Вт і потрійну камеру на 50+12+12 Мп з широким кутом і телевиком. Більш просунутий Galaxy S22+ буде виглядати аналогічно. 

Своєю чергою Ultra-версія буде оснащена 6,8-дюймовим AMOLED-дисплеєм з вигнутими краями та топовою камерою з датчиками роздільною здатністю 108, 10, 10 та 12 Мп.

Читайте такожВ Samsung придумали технологію, на якій смартфони працюватимуть тиждень без підзарядкиВ Україні смартфони серії Samsung Galaxy S22 будуть працювати на ще неанонсованому процесорі Exynos 2200 з графікою від AMD, але в деяких країнах у продаж надійдуть версії на Snapdragon 8 Gen 1.

Раніше повідомлялося, що Samsung запустила в Україні офіційний інтернет-магазин. Там можна замовити смартфони, планшети та аксесуари до них, а також техніку для дому – від холодильника до пральної машини. Всі ціни – в гривнях.

Вас також можуть зацікавити новини: