iPhone SE 2022 - найдоступніший айфон на ринку та "топ за свої гроші" / фото Apple

Портал CNET опублікував топ бюджетних смартфонів у 2024 році. Експерти обрали п'ять перевірених моделей, які якісно зібрані, добре оптимізовані, мають довгу підтримку та не коштують захмарних грошей.

До рейтингу недорогих і крутих смартфонів потрапило п'ять моделей: одразу по 2 від Samsung і Google, також знайшлося місце Айфону. "Найдорожчий" смартфон у добірці обійдеться в $500, а найдешевший –  у районі $160.

  • Google Pixel 6A – найкращий вибір за свої гроші. Менше ніж за $350 ви отримуєте всі найважливіші функції, зокрема високоякісні камери, потужний процесор і багаторічну підтримку програмного забезпечення. І, звісно, на місці "чистий" ОС Android, який раніше за конкурентів отримує апдейти і свіжі функції.
  • Samsung Galaxy A03S – низька ціна, тривала підтримка. При ціні $160 це ідеальний смартфон для невимогливих юзерів, здатний виконувати основні завдання. Samsung також обіцяє підтримувати девайс оновленнями безпеки щонайменше протягом чотирьох років, що в цьому ціновому діапазоні є настільки хорошим, наскільки це можливо.

Відео дня
Samsung Galaxy A03S
  • iPhone SE (2022) – найдоступніший айфон на ринку. Він являє собою поєднання старого дизайну з новомодними функціями, включно з чипом Apple A15 Bionic і підтримкою 5G. Це також один з небагатьох компактних телефонів на ринку з екраном розміром 4,7 дюйма.
  • Samsung Galaxy A54 – для фанатів Samsung. Навіть якщо ви роздумуєте про купівлю Galaxy S23 за $700, вам слід придивитися до цієї моделі, оскільки вона може володіти всіма необхідними функціями за куди менші гроші ($450). Смартфон доступний у різних яскравих кольорах і оснащений яскравим 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц. Усе гаразд і з автономністю та фотоможливостями.
  • Google Pixel 7A – якщо готові витратиться $500, це практично ідеальний смартфон за свої гроші. У нього топова якість збірки, мінімалістичний дизайн, потужний фірмовий чип Tensor G2, 8 Гбайт оперативки і шикарна камера – у сліпих тестах він обійшов iPhone 15 Pro та інші флагмани.

Pixel 7A

Раніше УНІАН ділився топом смартфонів із найшвидшим заряджанням. Серед них найчастіше можна знайти пристрої Xiaomi, Realme, iQOO і OnePlus, а лідеру рейтингу на повне заряджання потрібно менше ніж за 10 хвилин,

А цієї весни Google має представити хітовий Pixel 8A. У мережі вже розкрили дизайн і ключові специфікації апарату, який обіцяє стати найбільш просунутим "бюджетником" в історії Google.

Вас також можуть зацікавити новини: