Позбавляємося від Shorts в інтерфейсі YouTube / Ілюстрація REUTERS

Сьогодні всі кому не лінь копіюють TikTok, у зв'язку з чим інтернет-сервіси переповнені ультракороткими роликами. YouTube не став винятком і вже кілька років активно просуває короткометражки у себе на платформі.

Як правило, ці ультракороткі відеоролики не містять ніякого корисного контенту, а банально забивають стрічку. Як він них позбутися – читайте нижче.

Позбавляємося від Shorts в інтерфейсі YouTube

Найпростіший спосіб позбутися від короткометражок в стрічці підписок і рекомендаціях – розширення ShortsBlocker. Воно повністю позбувається від коротких роликів з інтерфейсу відеосервісу, а також вирізає розділ Shorts з бічного меню.

Відео дня

Веб-інтерфейс ютуба з Shorts / скріншот

Завантажити ShortsBlocker можна з магазину Chrome Web Store. Розширення підійде для будь-якого браузера на базі Chromium (Chrome, Edge, Brave Browser і т.п.). 

Раніше УНІАН розповідав, як відключити збереження історії пошуку в популярних браузерах. Стане в пригоді для тих, хто не хоче весь час видаляти записи вручну.

Також писали, як повернути дизлайки на Ютубі. Невелика утиліта для браузера повертає лічильник дизлайків на його законне місце.

Вас також можуть зацікавити новини: