Як завантажити фото або відео з Instagram: найпростіші способи / фото REUTERS

Популярний фотообмінник Instagram не дозволяє зберігати фото і відео на пристроях користувачів, змушуючи користуватися внутрішніми функціями платформи й тим самим частіше повертаючись до застосунку. У таких ситуаціях допоможуть кілька працюючих способів.

Вони можуть бути корисні, коли потрібно поділитися цікавим фото або відео з людиною, у якого немає облікового запису в Instagram, а також в інших випадках, коли необхідно зберегти сподобався контент локально.

Як завантажити фото зі свого або чужих Instagram-акаунтів

Одним з найбільш доступних і універсальних методів є онлайн-сервіси на кшталт iGram чи SnapInsta. Щоб завантажити контент, потрібно відкрити Інстаграм і скопіювати посилання на пост з необхідним зображенням. Потім вставити посилання у відповідне поле на одному з цих сайтів і просто натиснути кнопку "Завантажити". Якщо ви використовуєте пристрій на базі iOS, використовуйте браузер Safari для завантаження.

Відео дня

Якщо в публікації кілька зображень, сервіси покажуть їх всі, і ви зможете завантажити тільки потрібні. Водночас, iGram також дозволяє вибрати бажану роздільну здатність для збереженого вмісту.

За допомогою Telegram-ботів

Якщо ви користуєтесь Telegram, то можна завантажувати фотографії з Instagram безпосередньо через месенджер. Для цього просто скопіюйте посилання на публікацію з необхідним зображенням і відправте її боту @Instagram Saver. Він "витягне" картинку, яку можна зберегти як на телефоні, так і на ПК. Якщо в пості кілька фотографій, то він без проблем вивантажить їх всі. 

Скріншот

Як зберегти всі дані з Instagram

Якщо вам потрібно за раз завантажити всі свої дані з Instagram, причому не тільки фото і відео, але й сторіс, коментарі, і іншу інформацію, можна надіслати запит на скачування в форматі JSON.

Для цього всього лише потрібно вказати пароль від свого акаунта Instagram. Після чого ввести електронну адресу і натиснути "Запросити файл". Збір даних може зайняти до 48 годин, після чого на зазначену пошту прийде посилання на файл, в якому буде міститися вся інформація, яку ви запросили.

Скріншот

Раніше УНІАН розповідав, як відключити функцію стеження в Telegram. Мало хто знає, але в мобільній версії месенджера діє функція, яка легко дозволяє встановити місце розташування людини з точністю до метра.

Також ми ділилися порадами, що можна зробити зі старим смартфоном після покупки нового. Деякі ідеї можуть бути досить несподіваними.

Вас також можуть зацікавити новини: