iPhone SE 2022 однозначно один з найкращих доступних iPhone, які можна купити у 2024 / фото Apple

Випущені навіть п'ять років тому iPhone все ще залишаються хорошою покупкою у 2024 році. Телефони Apple традиційно виділяються потужними процесорами, чудовими камерами, а ще на них досі приходять оновлення актуальної iOS.

Портал IGN проаналізував ринок і вибрав найдешевші iPhone, які можна купити сьогодні. Звісно, вони не матимуть найновіших чипів чи найсучасніших функцій, але ви все одно отримуєте надійний і довговічний смартфон за доступною ціною.

  • iPhone 11 – один із найкращих смартфонів Apple в історії. Округлий дизайн, можливо, трохи застарів, хоча його легше тримати в руках тим, кому не подобається більш квадратний дизайн актуальних iPhone. Апарат все ще пропонує потужний процесор, чудову камеру і яскравий 6,1-дюймовий дисплей. А враховуючи, що екран iPS, навантаження на акумулятор мізерне.

Відео дня
Який iPhone купити за обмеженого бюджету: експерти обрали 4 моделі
  • iPhone 12 – 12-й айфон став якісним продовженням 11-го, але в актуальному дизайні і приблизно з тими ж самими характеристиками. Єдиний "мінус" полягає в тому, що сьогодні його важко знайти в новому стані.

Який iPhone купити за обмеженого бюджету: експерти обрали 4 моделі
  • iPhone 13 Mini – повна копія iPhone 13, але в компактному форматі. Його екран складає всього 5,4 дюйма, тобто він зручно сидить у руці і при цьому спокійно поміщається в будь-яку кишеню. Попри компактність телефон оснащений потужним процесором A15 Bionic, камера 12+12 мегапікселів знімає якісно, ігри запускаються плавно.

Який iPhone купити за обмеженого бюджету: експерти обрали 4 моделі
  • iPhone SE (2022) – найдешевший актуальний iPhone, який продається новим за $429. Попри застарілий дизайн з часів iPhone 8, він оснащений процесором Apple A15 Bionic, який стоїть в iPhone 13. Це означає, що телефон можна сміливо купувати із запасом на кілька років і грати в усі сучасні ігри.

Який iPhone купити за обмеженого бюджету: експерти обрали 4 моделі

До виходу новеньких iPhone 16 залишається близько чотирьох місяців, але в мережі вже накопичилося достатньо інформації про серію 2024 року. Pro-моделі виростуть у розмірах і отримають прокачані камери та батареї. Зі свого боку базові моделі запропонують рекордну кількість забарвлень і оновлений дизайн камери.

Про смартфони iPhone 17 теж уже відомо дещо У 2025 році Apple вперше за довгий час "прокачає" фронтальну камеру, а базові моделі нарешті отримають 120-герцеві OLED-екрани ProMotion.

Вас також можуть зацікавити новини: