фото УНІАН

У Тернополі троє юнаків побили працівників поліції охорони.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інцидент трапився вночі 23 січня. Екіпаж поліцейських виїхав на місце спрацювання тривожної кнопки в один із розважальних закладів Тернополя. Там група осіб поводилася неадекватно, на зауваження не реагували. Після того, як в приміщення зайшли правоохоронці, вони накинулися на них і почали бити.

Читайте такожНа Тернопільщині невідомі побили місцевого, забравши в нього сейф та позашляховик

Відео дня

Дебоширів вдалося заспокоїти. Їх затримали відповідно до ст. 208 КПК та доправили до відділку.

В результаті нападу за меддопомогою до лікарні звернулося двоє представників правопорядку. Поліцейські проходять судово-медичну експертизу.

Нападники 1989, 1997 та 1998 років народження вину визнають і оправдовують свої дії впливом алкоголю. Чоловікам оголосили підозру та вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Щодо них відкрито кримінальне провадження за ст. 342 ч. 2 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ст. 345 ч. 2 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).