На даний час  крадій затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання \ Фото УНІАН

Правоохоронці затримали злодія, який на Тернопільщині обікрав священиків.

Читайте такожУ Тернополі злодій вкрав у місцевого мешканця гаманець із 17 тисячами гривень

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, наприкінці 2018 року з храму в Підволочиському районі чоловік вкрав звуковий підсилювач. Вже наступного дня крадену техніку він намагався продати зборівському священику, але той відмовився. Тоді зловмисник дочекався, коли отець пішов  на богослужіння до церкви, через вікно заліз до його оселі та звідти вкрав чималу суму грошей.

Відео дня

Тоді зборівським поліцейським вдалось встановити особу  злодія, 34-річного жителя Мукачева було оголошено в розшук. Деякий час йому вдавалося переховуватися. У січні цього року він знову проявив себе у Підволочиську, де вкрав гроші з оселі священника. Відомо також, що підозрюваний особа причетна і до крадіжки з храму на Чортківщині.

Упіймали серійного крадія на Рівненщині під час чергової крадіжки з церкви. Встановлюючи особу зловмисника, рівненські поліцейські з’ясували, що він уже оголошений в розшук колегами з Тернопілля за підозрою у скоєні аналогічних злочинах.

На даний час  крадій затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.