Ілюстрація / REUTERS

Ірландський лоукостер Ryanair анонсував відкриття рейсів до Грузії починаючи з листопада цього року. Грузія стала 39-ю країною куди буде літати Ryanair. Зараз анонсовано по два рейси з Тбілісі і Кутаїсі в різні міста Італії, Франції та Німеччини.

Про це пише lowcost.ua.

Читайте такожНазвана найбільш моторошна туристична пам'ятка в світі (фото)

Відео дня

Квитки вже доступні для бронювання на офіційному сайті авіакомпанії або в мобільному додатку з ціною від € 9.9 за переліт в один бік. Акційні квитки можна придбати до 23 серпня включно, але їх кількість обмежена.

Напрямки Ryanair Грузії:

Мілан-Бергамо - Тбілісі з 6 листопада, чотири рази на тиждень

Марсель - Кутаїсі з 7 листопада, два рази в тиждень

Болонья - Кутаїсі з 9 листопада, два рази в тиждень

Кельн - Тбілісі з квітня 2020 року, два рази в тиждень

Можна з упевненістю сказати, що ірландці не зупиняться на досягнутому і будуть розширювати маршрутну сітку з гостинної Грузії, оскільки ще в грудні минулого року CEO Ryanair Майкл О'лірі в інтерв'ю грузинському Forbes повідомляв про плани авіакомпанії відкрити рейси з Тбілісі і Кутаїсі в різні міста Польщі, Німеччини, Греції та Італії. Всього в авіакомпанії розглядають можливість з'єднання Грузії з тими містами, рейси в яких будуть користуватися попитом і триватимуть до 3:00. В гіпотетичний перелік таких міст можна віднести і Київ, Одесу і Харків.