Антон Птушкін знімає свої програми самостійно / фото прес-служби 1+1

Вже скоро на каналі «1+1» відбудеться телевізійна прем’єра другого сезону унікального проекту про подорожі, створеного відомим українським мандрівником і тревел-документалістом Антоном Птушкіним.

Читайте такожНайкращі документальні фільми про подорожі

Про це йдеться в повідомленні прес-служби «1+1».

Після успішного старту «Великих випусків з Антоном Птушкіним», який відбувся цієї весни на «1+1», шоу повертається з новими подорожами та вражаючими пригодами у найрізноманітніших країнах і континентах.

Проект виходитиме в ефірі «1+1» щотижня. У другому сезоні «Великих випусків» на глядачів чекають 7 серій, у яких Антон Птушкін подорожуватиме Європою, Балі, Швейцарією, Саудівською Аравією та Азорськими островами. А також потрапить на легендарний фестиваль Burning Man в Америці.

Особливістю тревел-шоу є те, що кожен випуск створений лише однією людиною - Антоном Птушкіним, який подорожує по світу без продюсерів, режисерів, знімальної групи і заздалегідь прописаного сценарію. Автор та ведучий проекту сам займається не лише вибором країни та зйомкою, але і монтажем та озвученням. Як жартує Антон, його знімальна команда - це два дрони, три камери і один автомобіль.

Антон Птушкін та його "команда" / фото прес-служби 1+1

У форматі авторського тревел-блогу мандрівник з легкістю занурює глядачів в особливу атмосферу міст, країн та регіонів. У кожному випуску Антон намагається не тільки показати найцікавіші та найпопулярніші туристичні місця, але і розповісти про місцеву культуру, історію, закони та правила. Крім того, познайомитися з тутешніми жителями, або знайти вихідців з України, щоб дослідити нетуристичну сторону країни. А також поділитися корисними порадами та лайфхаками з іншими мандрівниками.

Дата прем’єри нового сезону «Великих випусків з Антоном Птушкіним» стане відома вже скоро.

Інші відомі тревел-шоу