У 2024 році в тренді буде Азія, впевнені в TripAdvisor / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Найбільша у світі платформа для мандрівників TripAdvisor назвала найбільш трендові туристичні напрямки на 2024 рік за версією Travellers' Choice Awards.

Як пояснюють укладачі рейтингу, звання "Кращий з кращих" отримали менше 1% з 8 мільйонів об'єктів на TripAdvisor, чиї готелі, ресторани і розваги отримали найбільшу кількість високих відгуків від користувачів платформи за 12-місячний період. 

Найбільш трендові напрямки 2024 – світ

1. Місто Токіо, Японія.

Відео дня

2. Місто Сеул, Південна Корея.

3. Бухта Халонг, В'єтнам.

4. Острів Палаван, Філіппіни.

5. Гірське селище Сапа, В'єтнам.

6. Місто Богота, Колумбія.

7. Місто Паттайя, Таїланд.

8. Місто Алахуела, Коста-Ріка.

9. Пномпень, Камбоджа.

10. Куала-Лумпур, Малайзія.

Варто зазначити, що в першій двадцятці найбільш трендових туристичних напрямків на 2024 рік зовсім не виявилося розташованих в Європі. Найпопулярнішим (і єдиним в топ-25) європейським напрямком за версією Tripadvisor в 2024 році стане румунське місто Брашов, що посіло 21 місце в рейтингу (великий гід по місту читайте в нашому окремому матеріалі). 

Як повідомляв УНІАН, раніше аналітики Mabrian за допомогою штучного інтелекту спрогнозували, що Італія буде найпопулярнішою країною Європи серед туристів у 2024 році.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.