Бал хризантем в харківському екопарку / скріншот

Бал хризантем стартував у харківському екопарку. Тут зацвіли десятки тисяч квітів з усієї України  та навіть з Нідерландів.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За словами дизайнерів, кольорове розмаїття цих кольорів дозволяє не обмежувати творчу фантазію. З бутонів зробили різноманітні казкові фігури. Кожну квітку помістили в спеціальну капсулу, щоб передчасно не зів'яла.

Всього цього року в екопарку висадили рекордні 70 тисяч хризантем - їх везли з усієї України, а деякі сорти привезли з Нідерландів.

Читайте такожУ харківському екопарку вперше показали маленьке дитинча рисі (відео)Хризантеми не бояться осінньої негоди, тому милуватися квітковими шедеврами можна буде ще довго

"Ми підбирали різні сорти. Деякий зацвіли відразу, а деякі будуть далі цвісти. Це все для того, щоб якомога довше продовжити свято, а люди приходили, милувалися та раділи", - розповів головний озеленювач харківського екопарку Микола Дворецький.

Як раніше повідомляв УНІАН, на "Співочому полі" у Києві відкрилася виставка хризантем "Історії кохання".В рамках виставки можна відвідати 10 основних локацій. Висота композицій до 2,5 м. організатори відзначають унікальність кожної. Так, на локації з копією Ейфелевої вежі відтворили з хризантем Марсове поле, а для прогулянки по тунелю любові знайшли справжній човен.