На чемпіонаті Європи з універсального бою (це смуга перешкод плюс поєдинок на ринзі за універсальними правилами; використовувати можна прийоми різних єдиноборств) збірна України виборола високе друге місце. Першими були росіяни – засновники унібою. Змагання пройшли у Рязані (Росія).
Збірну України представляли лише 4 учасники, але вони здобули 3 медалі, причому всі – золоті. Їх у різних вагових категоріях виграли киянки Марія Кузьміна и Тетяна Манікало та вінничанка Ірина Геталюк. Представниця міста над Бугом у Рязані провела 4 поєдинки, здолавши азербайджанку і трьох росіянок.
– Лише один бій я виграла за очками, решта – за явною перевагою, – розповіла Ірина Геталюк. – Тепер готуюсь до чемпіонату світу, який відбудеться у Москві 1-5 листопада. Раніше я займалася боксом, але тепер всі сили віддаю унібою.
Ірині Геталюк – 22 роки. Вона – майстер спорту міжнародного класу з унібою. Раніше вже була чемпіонкою та Європи та призеркою чемпіонату світу серед жінок.  Іра закінчила Вінницький торговельно-економічний інститут, тепер шукає роботу. Прагне працювати у правоохоронннх органах.