Саме на свято Покрови у Державному історико-культурному заповіднику “Буша” урочисто відкрили панораму “Оборона Буші”. Її напередодні, за шість місяців, підготував художник Микола Олійніченко, - повідомляє сайт «Моя Вінниця».
Розміщується панорама на третьому поверсі башти Замкової гори.
Як повідомив директор Державного історико-культурного заповідника “Буша” Олександр Пірняк , панорама займає 16площу квадратних метрів. Її висота  - 2 метри 20 сантиметрів, а довжина — більше семи метрів, - розповідає
На презентацію панорами до села приїдуть творчі колективи, щоб відзначити свято Покрови. А з Одещини у Буші чекають на приїзд козаків.
Як повідомлялось на сайті, до Державного історико-культурного заповідника “Буша”, відкрили автобусний маршрут “Вінниця - Буша”. 
- Автобус курсує щонеділі та суботи, - говорить директора заповідника Олександра Пірняка, - Але чи стане рейс “Вінниця-Буша” постійним, залежить від рентабельності. Принаймні, це дасть можливість більшій кількості вінничан та гостей нашої області відвідати заходи, що відбуваються у заповіднику.
Ціна квитка — 49 грн. 50коп.
За останні роки потік туристів до Буші збільшився у декілька разів. Близько 20-ти садиб «зеленого туризму» приймають гостей у будь-яку пору року.