78-ий театральний сезон Вінницького обласного драмтеатру ім. Садовського, який стартував 14 жовтня, стане доступнішим для людей з обмеженими функціональними можливостями. Завдяки реалізації проекту «Театр Садовського доступний для всіх» приміщення закладу повністю адаптоване до потреб цієї категорії людей.
- Це стало можливим завдяки зусиллям благодійного фонду «Подільська громада» за фінансової підтримки Фонду Східна Європа  та компанії «Славутич, Carlsberg Group», а також Вінницької міської ради, Вінницької обласної ради та Вінницької обласної державної адміністрації, - повідомила  Раїса Панасюк,  голова правління Вінницька обласна г.о. молоді з обмеженими фізичними можливостями на візках «Гармонія». – Відтепер, скориставшись пандусом, людина на візку зможе у будь-який час самостійно зайти у театр, а не чекати, поки її занесуть чи винесуть. Адаптований також туалет. Усе - як у цивілізованих країнах. Розроблений і механізм замовлення квитків та транспорту. А взагалі, створення рівних умов для усіх людей має стати нормою українського суспільства.
За словами директора театру Володимира Лозовського, на вистави вінницьких виконавців адміністрація театру на пільговій основі  надаватиме 10-15 квитків для людей з інвалідністю. 
Активну участь у проекті братиме служба перевезення людей на візках.