Вінницька влада вже давно заборонила на території міста спалювати листя. Проте господарі одного з вінницьких подвір’їв забороною знехтували і «попали» не по дитячому. Дим на обійсті неподалік від центру міста помітили двоє працівників комунального відділу Правобережної адміністрації, які здійснювали черговий рейд.
Артур Колесніченко та Єгор Бодров і гадки не мали, що на них чекає щось незвичайне. На одному з подвір'їв по вул. 40-річчя Пермоги крізь двометровий паркан вони розгледіли дим від вогнища  неподалік від  теплиці. А в ній  – зарості конопель.
Поруч з будинком працював будівельник, який заборонив молодим людям заходити у двір за відсутності господаря. Втім, хлопці не розгубились і викликали дільничного міліціонера, а згодом прибули і працівники спецвідділу по боротьбі із наркотиками. Після отримання дозволу на обшук, правоохоронцями було виявлено понад 70 кущів конопель, а в самому будинку - чотири мішки марихуани минулорічного «врожаю».
Відтак, господарям плантації тепер «світить стаття», а комунальникам – відзнака. Власне, їх уже нагородили. За стараність 20 жовтня міський голова Володимир Гройсман вручив Артуру та Єгору почесні грамоти та премії.