Вінниччина та Нідерланди шукають можливості для співпраці в аграрному секторі. Аби напрацювати конкретні інвестиційні проекти, до обласного центру завітав Надзвичайний та Повноважний Посол Корлівства Нідерланди в Україні Пітер Ян Волтерс.
Посол прибув у супроводі представників одинадцяти потужних  компаній, які проведуть зустрічі із місцевими бізнесменами — потенційними бізнес - партнерами.
Голландці пропонують вінницькому аграрному бізнесу весь спектр обладнання та послуг для налагодження сучасного виробництва, зберігання і переробки фруктів, овочів та картоплі, системи точного землеробства  та теплиці.  А також - готові фрукти, овочі та декоративні рослини.
На прес-конференції для місцевих ЗМІ пан Посол високо оцінив результати зустрічі з керівництвом Вінницької області та м. Вінниці, підкресливши наявність порозуміння у сторін та готовності до співпраці. Він зазначив, що Нідерланди вважають інвестиційний клімат в Україні далеким від ідеального. Проте Вінниччину характеризував як регіон, де бізнес почувається краще, ніж в інших областях.