У селі Рибчинці Вінницькій області побудована кандидатом-самовисуванцем Петром Юрчишиним 300-метрова дорога, як виявилося, не була зруйнована

Як відомо, половину цієї дороги нещодавно зробили за гроші, виділені сільською радою. Другу половину незадовго до виборів зробив місцевий підприємець, кандидат в депутати Юрчишин, повідомляє ТСН.

Як відзначає видання, ці 300 метрів засипаною щебенем дороги замінили ґрунтову, по якій навіть трактором було важко проїхати.

Відео дня

Місцеві журналісти пов'язують появу інформації про руйнування дороги з проблемною ситуацією на сусідніх 11 і 14 виборчих округах.

Нагадаємо, Юрчишин, якого пов'язують з Партією регіонів, програв вибори на 13 окрузі кандидата від опозиції Миколі Катеринчуку. Юрчишин є власником великого місцевого агропромислового підприємства і мережі аптек.

Сам Петро Юрчишин стверджує, що протягом всієї свідомого життя "робить людям тільки добро".

"Повірте, мої машини експлуатують дороги і я це повинен робити. Ми у всіх селах проводимо заготовку молока. І в жодному разі це не відноситься до виборів. Я буду виступати по 1+1. Я не можу зрозуміти, кому це потрібно. Це не може бути правдою ніколи. Це люди втратили людську гідність", - зазначив кандидат у нардепи.

Сьогодні видання «Тексти.org.ua» повідомило, що після того, як стали відомі результати голосування, Юрчишин наказав працівникам з допомогою грейдерів знищити побудовану дорогу.

Пізніше видання спростувало цю інформацію і вибачилося перед бізнесменом, зазначивши, що про руйнування дороги дізналися від місцевого жителя за телефоном, з багатьма подробицями, але без підтверджуючих фото або відео матеріалів.

Прихований висуванець Партії регіонів Петро Юрчишин з 15,4% голосів програв вибори Миколі Катеринчуку (64,34%).