Минулої доби бойовики 11 разів обстріляли позиції ООС / фото ВСУ / Міністерство оборони України

Упродовж минулої доби, 31 серпня, російсько-окупаційні війська 11 разів відкривали вогонь по позиціях операції Об'єднаних сил. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, ворог не застосовував.

Читайте такожБомба в світильнику: ЗМІ розкрили подробиці ліквідації Захарченка (відео)

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у прес-службі ООС.

Відео дня

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Південне, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Лебединське та Водяне", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що втрат серед українських військових немає. За даними розвідки, знищено одного та поранено ще двох бойовиків.

"Протягом поточної доби противник чотири рази обстріляв наші позиції в районі Троїцького, Південного, Водяного та Широкиного з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - додали у штабі ООС.

Як повідомляв УНІАН, 31 серпня стало відомо про загибель ватажка бойовиків «ДНР» Захарченка - він дістав смертельне поранення внаслідок вибуху в ресторані «Сепар» у центрі Донецька, в якому на той момент перебував.