Внаслідок ранкового бою один український захисник загинув \ фото УНІАН

Один військовослужбовець загинув, ще четверо отримали поранення внаслідок бою поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний.

Читайте такожРанковий бій на Донбасі завершився, українські підрозділи не втратили позицій - штаб ООС

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил. Там зазначили, що наразі бій біля вказаних населених пунктів закінчився. «Серед українських захисників, на жаль, один загиблий, четверо отримали легкі поранення, їм надається медична допомога. У ворога один загиблий, п’ять – тяжко поранених. Противник запросив режим тиші», - наголосили у штабі.

Вказується, що у готовності до застосування перебувають підрозділи резерву зі складу Об’єднаних сил. Ситуація повністю контрольована.

«Продовжуємо боронити Україну від агресора», - підкреслили у штабі ООС.

Як повідомляв УНІАН, зранку збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. Ворог застосував міномети калібру 120 мм. Також противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування.