На Донбасі сьогодні - без втрат / УНІАН

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил у Facebook.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили два обстріли поруч з Авдіївкою та обстріляли позиції українських військових у районі Красногорівки. Під час обстрілів поблизу Водяного та Пісків бойовики застосували міномети калібру 82 мм.

Читайте такожБойовики на Донбасі "розшукують" Порошенка: звинуватили у вбивстві "Мотороли"

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" було зафіксовано два обстріли з міномету калібру 120 мм: неподалік Оріхового – 3 міни; поруч з Кримським – 20 мін.

"Сьогодні, 25 березня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Підрозділи Об’єднаних сил, які обороняються, використовували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь", - наголосили в прес-центрі.

Також зазначається, що на сьогодні випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.