Фото УНИАН

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, 17 листопада ц. р. противником здійснено 22 обстріли зі стрілецької зброї (у т.ч. РПГ, АГС), 82-мм мінометів та БМП-2, з них 20 – у районах Красногорівка, Мар’їнка, Опитне, Піски (Донецький напрямок), два – Новотошківське (Сєвєродонецький напрямок).

«У районі Новотошківське відбулось бойове зіткнення між ДРГ противника та підрозділом ЗС України», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Луганській області поранено трьох військовослужбовців

Зазначається, що триває інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Степове, Алчевськ, Донецьк, Макіївка танків, артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ).

Читайте такожБойовики на Донбасі обстрілюють Михайлівку, яка перебуває під їх же контролем - штаб АТО

«Основні зусилля противника були зосереджені: на веденні розвідки сил АТО з активним залученням диверсійних розвідувальних груп на Новоайдарському, Слов’янському та Волноваському напрямках, спостережних постів, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону та засобів радіоелектронної розвідки ЗС РФ; на посиленні підрозділів першого ешелону на Донецькому напрямку; на приховуванні озброєння та військової техніки в заборонених Мінськими домовленостями районах на Новоайдарському, Слов’янському та Донецькому напрямках», - зазначається в повідомленні.

Читайте такожУ Генштабі анонсували сьому хвилю мобілізації

Розвідники також повідомляють, що 16 листопада ц.р. до Іловайська прибув залізничний ешелон у складі восьми вагонів з боєприпасами та чотирьох цистерн з пально-мастильними матеріалами.