novosti.dn.ua

Про це 24-річний Роман Соколов написав на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляють Новости Донбасса.

За його словами, у групі бойовиків, що воювали - 17 уродженців Калмикії. Сам він також у соціальній мережі позначив рідне місто - столицю республіки місто Еліста.

Читайте такожНа окупованій частині Донбасу бойовики планують провести призов на строкову службу – розвідка

Відео дня
novosti.dn.ua
novosti.dn.ua
novosti.dn.ua

У 2010-2012 рр. служив у 7-й роті військово-десантних військ міста Пскова (РФ). Соколов в коментарі під фотографіями покійного командира з позивним «Бай» також зізнався, що найбільші втрати його група зазнала у м. Дебальцеве.

novosti.dn.ua
novosti.dn.ua

За фотографіями, викладеним Соколовим в мережу можна зробити висновок, що він був під час збройного конфлікту в Дебальцеве, Горлівці (Донецька область), Луганську і Перевальську (Луганська область).

Також Соколов в коментарі написав, що зараз він вдома, але планує повернутися в Україну 28 грудня.

novosti.dn.ua

Бойовик виклав у мережу фото його покійного командира «Бая». Байр Горяев - уродженець Яшкульского району республіки Калмикія. Народився 4 грудня 1980 року. Служив у незаконному озброєному угрупованні «Всевелике Військо Донське» в Луганській області. Прибув воювати на Донбас 26 серпня 2015 року. Імовірно, загинув 6 жовтня. Тіло було знайдено 8 листопада.

Читайте такожЧерговий російський військовослужбовець розповів про "відрядження" на Донбас

У повідомленнях сепаратистських пабліків у соціальних мережах також повідомляється, що у Горяєва була вагітна дружина і четверо прийомних дітей.

novosti.dn.ua
novosti.dn.ua