Цього інформатора бойовиків СБУ вже добре знає: його затримували позаминулої зими.

За даними спецслужб, за хорошу роботу на користь ворога його навіть нагородили медаллю. Проте від кримінальної відповідальності чоловіка звільнив суд.

Читайте такожНа Донбасі затримано бойовика "ДНР", якого особисто нагороджували ватажки терористів (фото, відео)

Як повідомляв УНІАН, 1 лютого прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган заявила про затримання і перевезення до Києва для продовження слідчих дій та обрання запобіжного заходу для затриманого в Авдіївці пособника терористів - кримчанина Андрія Третьякова (1973 року народження).

За інформацією Генпрокуратури, чоловік в Авдіївці сприяв діяльності терористів. Зокрема, він систематично передавав зібрані дані про військові підрозділи сил АТО, місцевих жителів, які надають допомогу українським правоохоронцям і військовим, а також коригував вогонь артилерії незаконних військових формувань.

Затриманому повідомлено про підозру у сприяння діяльності терористичної організації за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, за якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років. У ГПУ зазначили, що під час допиту затриманий визнав свою провину і дав свідчення про обставини вчинення злочину.