Ілюстрація / REUTERS

З початку доби бойовики 48 разів відкривали вогонь, загинули двоє українських захисників, поранено мирного жителя Авдіївки.

Як повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook, найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Так, по позиціям поблизу населеного пункту Зайцеве бойовики вели вогонь з гранатометів та кулеметів. Також на цьому напрямку зафіксовано використання противником артилерії калібру 152 мм.

"Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська використовували поруч Авдіївки та Майорського, згодом долучивши до обстрілів міномети калібру 120 мм. А по позиціях поблизу шахти Бутівка українських захисників обстрілював танк. По українським позиціям поблизу Троїцького ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів", - інформує штаб.

Відео дня

Читайте такожНа Донеччині через загострення в зоні АТО ввели додаткові обмеження

На Маріупольському напрямку, йдеться у повідомленні, позиції українських захисників поблизу Широкиного та Водяного окупанти обстрілювали з мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Поблизу Водяного морських піхотинців обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку по позиціям сил АТО неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів.

Як відомо, вчора за добу бойовики 84 рази обстріляли позиції ЗСУ.