На Чернігівщині проведуть артилерійські навчання / фото facebook.com/theministryofdefence.ua

Військові попередили про пересування військової техніки та проведення бойових артилерійських стрільб у Чернігівській області. Як повідомила прес-служба оперативного командування «Північ», з 29 серпня по 1 вересня на території полігону с. Гончарівське в рамках підготовки підрозділів відбудеться пересування військової техніки та бойові артилерійські стрільби.

Читайте такожГенштаб ЗСУ відправляє двох верифікаторів спостерігати за навчаннями Росії у Білорусі

«З метою недопущення випадків загибелі та травмування цивільних осіб внаслідок виконання вправ бойових стрільб інформуємо населення про небезпеку пов'язану із перебуванням в районі полігону. Звертаємось з проханням до населення зберігати спокій та уникати руху у напрямку полігону», - говориться у повідомленні прес-служби оперативного командування «Північ».

Відео дня

Також в прес-службі оперативного командування нагадали, що будь-яке несанкціоноване проникнення на територію об'єктів військових частин Міністерства оборони України тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.

«Особовий склад, який залучається до несення служби у добовому наряді та варті, згідно військових статутів, має право застосовувати зброю під час несення служби», - йдеться у повідомленні.

Військові звернулися до жителів регіону з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.