Росія продовжує зазнавати великих втрат у боях з ЗСУ /  ф​​​​​ото REUTERS

За добу авіація Сил оборони України завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських окупантівповідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00.

Зазначається, що авіація Сил оборони за добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також чотири удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.

"А наші ракетники і артилеристи уразили три райони зосередження живої сили та один інший важливий об'єкт ворога", - зауважили у Генштабі.

Відео дня

Втрати РФ в Україні - останні новини

Російські втрати у війні в Україні сягнули вже 145 850 мертвих окупантів, 790 загарбників ліквідували протягом 22 лютого.

Зокрема, ЗСУ знищили на Кінбурнській косі реактивну систему залпового вогню "Град" російських окупантів, на лівобережжі півдня - пускову установку ЗРК С-300.

Крім того, грандіозними втратами для ворога закінчилися нові штурми поблизу Бахмута. Ворогу довелося відступити.

Війна в Україні - актуальні новини 23 лютого

Напередодні Генштаб констатував, що наступ РФ набирає обертів - противник перекидає для штурмів додаткові війська.

Втім, наступальні дії росіян під Бахмутом як і раніше обходяться для ворога у велику ціну. На думку експертів ISW, Росії бракує бойової потужності та ресурсів для підтримки нового наступу.

Вас також можуть зацікавити новини: