РФ проводить "ротацію" вагнерівців, бо ЗСУ знищили більшість підрозділів / фото ua.depositphotos.com

Найманців ПВК "Вагнер" в районі Бахмута доводиться замінювати на солдатів армії Російської Федерації. Велика частина підрозділів "вагнерівців" знищені українськими військовими.

"Росіяни змушені робити цю заміну (вагнерівців на Бахмутському напрямку - УНІАН), тому що більшість підрозділів Вагнера було знищено нашими Збройними силами. Вони змушені зараз це робити", - заявила заступник Міністра оборони Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону.

При цьому вона вказала, що регулярна армія РФ демотивована, на відміну від найманців, яких мотивую грошима. За її словами, ситуація в Бахмуті "напружена і складна", тому що росіяни перевершують за кількістю, але і їх втрати окупантів значно вище, ніж в українських бійців.

Відео дня

Бої за Бахмут - що відомо

Українські бійці вже не перший місяць героїчно утримують оборону міста-фортеці Бахмута. Населений пункт постійно обстрілюється російськими окупантами, а інфраструктура міста майже повністю зруйнована. 

Президент Володимир Зеленський 27 лютого заявив, що на Бахмутському напрямку стуація постійно ускладнюється. За словами командувача Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського, ворог кинув на штурм міста найбільш підготовлені підрозділи ПВК "Вагнера".

При цьому педставитель східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив, що на півночі Бахмута йдуть жорстокі бої. 

Вас також можуть зацікавити новини: