Михайло Подоляк повідомив, що путінська РФ адаптується до тривалої війни / колаж УНІАН зі скріншотів

Не варто вірити в те, що дні російського диктатора Володимира Путіна полічені.

Триває повномасштабна війна в Україні, і зараз потрібно стати максимально серйозними, оскільки час на боці РФ, а не української держави, розповів радник очільника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк виданню Politico.

Співрозмовник додав, що супротивники "адаптуються до тривалої війни, вони повністю перебудували свою країну з урахуванням війни". "Це авторитарна країна, повністю підконтрольна вертикалі влади. Першочерговим завданням є те, що Росія має бути переможена", - наголосив Подоляк.

Відео дня

За його словами, з погляду ватажка росіян, "якщо Росія програє, вона зазнає внутрішньої трансформації; якщо він переможе, він буде домінувати в Європі".

У центрі уваги Володимир Путін - "вибори" виявилися фарсом

У Росії з 15 до 17 березня проходили так звані президентські "вибори", і Центрвиборчком цілком очікувано "намалював" Володимиру Путіну "перемогу" - він нібито отримав рекордні 87,28% голосів виборців. Демократичні країни, зокрема Україна та США, не визнають результатів путінських "виборів".

Політтехнолог Борис Тізенгаузен сказав, що для ватажка країни-агресора настали найскладніші часи. За словами аналітика, якщо Путіна не визнають легітимним главою держави, тоді він втрачає президентський імунітет, а літак, у якому він перебуває, можуть збити.

Вас також можуть зацікавити новини: