Росіянам доведеться жити під путінською диктатурою ще шість років / скріншот

Російський Центрвиборчком закінчив підрахунок голосів на "виборах президента" Росії, в яких не брав участі жоден опозиційний кандидат. Цілком очікувано "переможцем" призначили диктатора Володимира Путіна.

Так, стверджується, що російському Центрвиборчкому вдалося підрахувати всі голоси в 140-мільйонній країні менш ніж за добу. За результатами опрацювання 100% протоколів, Володимиру Путіну намалювали аж 87,28%.

Решту голосів ЦВК розподілила між технічними кандидатами, яких внесли до бюлетенів для надання удаваної правдоподібності "виборчому процесу". Так, комуніст Микола Харитонов отримав 4,31% голосів, псевдо-опозиціонер Владислав Даванков - 3,85%, соратник покійного Жириновського Леонід Слуцький - 3,2%.

Відео дня
t.me/cikrossii

Пункт "Проти всіх" із російських бюлетенів давно прибрали, щоб він не міг конкурувати з Путіним.

При цьому російський ЦВК не посоромився оголосити про кілька "рекордів", які лише зміцнюють упевненість у тому, що до справжнього виборчого процесу це дійство не має стосунку.

Наприклад, стверджується, що за диктатора свої голоси віддали 76 мільйонів осіб. Це рекордний показник за весь час існування Росії. Зазначається, що 2018 року за Путіна нібито проголосували 56,4 мільйона осіб.

Але куди неймовірнішим виглядає інший "рекорд". Як стверджує голова ЦВК Елла Памфілова, на жодній виборчій дільниці в усій величезній країні не зафіксовано випадків, коли б результати голосування визнали недійсними. "Це теж безпрецедентний випадок", - похвалилася чиновниця.

"Вибори" президента в Росії: що відомо

Як писав УНІАН, учора в Росії закінчилися триденні "вибори президента", які проводилися, зокрема, на окупованих територіях України. Центрвиборчком одразу показав, що він не має наміру навіть намагатися зберегти видимість адекватності.

Так, явка виборців була оголошена на рівні 77,4%, що є найвищим показником за весь час існування Росії і виглядає вкрай сумнівно. На територіях, де діє особливо жорсткий окупаційний режим, наприклад, у Чечні та на окупованих територіях України, явку намалювали ще вищою - 85-96%.

При цьому процес голосування супроводжувався численними індивідуальними акціями протесту - люди псували бюлетені, знищували урни, підпалювали дільниці.

Вас також можуть зацікавити новини: