З Білорусі можливий масований удар по Київській області, вважає експерт / фото REUTERS

Є загроза того, що з території Білорусі по Київській області буде завдано потужний масований удар ракетами С-400 у відповідь на контрнаступ, який планує здійснити українська сторона.

РФ вже била по українській землі ракетами С-400 зі своєї території, розповів військовий експерт Олег Жданов. "З території Білорусі - ймовірність така існує (загроза ракетного удару - Ред.), ми не можемо її відкинути на сьогоднішній день, тим паче, що комплекси С-400 у Білорусі є, і транспортники везуть ці ракети...", - заявив експерт.

Ракетні удари Росії по Україні та загроза з Білорусі - зараз це варто знати

РФ вже завдала по українській землі низку масованих ракетних ударів, є багато руйнувань, жертв і постраждалих.

Зокрема, 14 січня, російські окупанти вдарила ракетами по Києву, у столиці нашої країни повітряна тривога прозвучала після вибухів. Пізніше з'ясувалося, що ракети супротивника летіли за балістичною траєкторією.

Експерти з'ясували, що ворог запустив по Києву нові ракети для зенітного ракетного комплексу С-400. Українські війська не мали озброєння, яке могло ліквідувати балістичні ракети.

Варто зазначити, що у січні заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов попереджав - наростає загроза завдання росіянами ударів по нашій країні з білоруської території.

Раніше ЗМІ дізналися, що російські літаки Ан-124 "Руслан" доставили в Білорусь пускові установки ЗРК С-400 і ракети.

Вас також можуть зацікавити новини: