Ворожий пропагандист жорстко "проїхався" по Міноборони Росії через брехню щодо удару по Харкову / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com і t.me/ihor_terekhov

Удар по Харкову з боку Росії обріс цікавими подробицями - російський пропагандист Єгор Гузенко ("Тринадцятий") принизив Міністерство оборони РФ за маячню про наслідки атаки.

Посіпака ворогів у своєму каналі в Telegram повідомив, що заява керівника департаменту інформації та масових комунікацій російського Міноборони Ігоря Конашенкова щодо удару по українському місту - брехня.

"Конашенков всіх переміг, високоточним п*здежем. Ось і вся "отвєтка". Живіть тепер з цим. І це я знаю не з відкритих джерел, а від нашої агентури в Харкові. Цитую дослівно: "Ср*ли-мазали". Всі заяви про "знищених найманців" у Харкові, це - відверта брехня", - написав пропагандист.

Відео дня

На інформацію, яку оприлюднив посіпака ворога, звернув увагу український журналіст Денис Казанський. "Навіть російський окупант Єгор Гузенко не вірить д*білам з Міноборони РФ", - зазначив він у своєму месенджері.

У центрі уваги Бєлгород - 30.12.23 російське місто було атаковане, і в РФ похвалилися нібито "потужною відповіддю"

30 грудня по військових цілях російського Бєлгорода було завдано удару. У РФ стверджували, що в результаті атаки "загинули мирні жителі". Потім противник завдав ударів по Харкову. 

У російському Міноборони придумали купу дурні щодо цієї атаки - говорили, зокрема, про "ліквідацію іноземних найманців". В українській розвідці підкреслили, що супротивник у черговий раз вдарив не по військових, а по цивільних об'єктах.

За попередніми відомостями, окупанти ввечері 30 грудня завдали ударів по Харкову ракетами типу С-300, було пошкоджено 12 багатоквартирних будинків та 13 приватних, дитячий садок, лікарні, газогін, авто, торговельні приміщення, а також готель Харків Palace.

Вас також можуть зацікавити новини: