"ауляйтери почали повідомляти у відеозверненні, що треба евакуюватись / facebook.com_GeneralStaff.ua

Колоборанти, заспокоючи самі себе, що нібито паніки немає, збирають речі і організовують евакуацію, побоюючись контрнаступу ЗСУ в Запорізької області.

Про це в ефірі телемарафону розповів мер міста Мелітополя Іван Федоров, зазначивши при цьому, що рашисти планують "тимчасово перемістити" близько 70 тисяч мешканців з 18 населених пунктів вздовж лінії фронту. 

"Вчора, ближче до вечора, гауляйтери почали повідомляти у відеозверненні, що паніки немає, але треба евакуюватись", - повідомив Федоров, зазначивши, шо окупанти прикриваються піклуванням про цивільних, насправді в очікуванні контрнаступу хочуть влаштувати там військові бази. 

Відео дня

При цьому, за словами міського голови, вчора в Мелітополі окупанти провели збори власників баз відпочинку Кирилівки. Останніх змушують розселити евакуйованих колаборантів "добровільно", інакше відберуть майно і зроблять це примусово.

Підготовка до контрнаступу ЗСУ

Останні декілька днів окупанти у Мелітополі заметушилися. У паніці росіяни заполонили АЗС та чекають на контрнаступ ЗСУ. Один з гауляйтерів пішов у відставку.

5 ставня стало відомо, що окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ: окопами росіян почали тягати ікону Путіна.

6 травня стало відмо про те, що росіяни змінили пріоритет і замість захоплення Бахмута готуються до контрнаступу ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: