Українські розвідники провели спецоперацію у Криму / фото t.me/vanek_nikolaev

Навіть кордон у росіян не прикритий, у них немає можливості закрити всі проломи, які є в їхній "дірявій" обороні. Таку заяву зробив генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун, коментуючи нещодавню спецоперацію української розвідки в окупованому Криму.

Проведену розвідниками операцію експерт назвав "надзвичайно складною".

"Ясна річ, що повинен був бути певний запас ходу і відхід повинен був бути підготовлений. Тому це дуже серйозна операція, яка готувалася не один день... Це така демонстрація присутності на півострові... По-друге, ми вчергове переконалися, що все, що є у тилу, діряве", - зазначив він.

За його словами, інформація про широкомасштабну оборону узбережжя - це всього лише розповіді:

"Навіть кордон у росіян не прикритий. У них немає можливості закрити всі проломи, які є в їхній дірявій обороні. І це стосується не тільки Криму, це стосується всієї Росії".

Мис Тарханкут - місце висадки підрозділів ГУР в Криму

Як писав УНІАН вранці 24 серпня в окупованому РФ Криму відбувся бій. Повідомлялося, що підрозділи української військової розвідки висадилися на півострів в рамках спецоперації. За наявною інформацією, спецоперацію провели на території мису Тарханкут.

Через несоклько годин ГУР показало відео, як українські захисники вступили в бій з росіянами в Криму. Зазначалося, що воску РФ зазнали втрат серед особового складу, також була знищена ворожа техніка. 

Вас також можуть зацікавити новини: