Українські захисники змусили противника припинити обстріли / фото REUTERS

Сьогодні в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано п’ять ворожих обстрілів, в результаті поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Внаслідок дій ворога двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан здоров’я одного з них задовільний, другого – важкий", - йдеться в повідомленні.

Російські найманці з початку доби відкривали вогонь з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів у бік Авдіївки, обстрілювали позиції ОС неподалік Мар’їнки, а поблизу Широкиного здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Пищевик окупанти задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

"Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли", - додали в штабі.

Читайте такожРосійські війська біля кордонів України: ЗМІ опублікували нові супутникові знімки (відео)

Як повідомляв УНІАН, за даними головного управління розвідки Міноборони, російські війська на окупованому Донбасі влаштували так званий "єдиний день вогню". Окупанти тренують артилерійські підрозділи та мінують місцевість.

Вас також можуть зацікавити новини: