У штабі ООС відзвітували про ситуацію на Донбасі / фото УНІАН

У середу, 20 жовтня, в результаті ворожого обстрілу на Донбасі поранений український військовослужбовець.

Як повідомляється у зведенні штабу ООС, з початку доби зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню - біля Березового ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї.

"В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїну надали домедичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров'я - задовільний", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також зазначається, що за минулу добу російсько-окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 4 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте такожЗСУ тренувалися стримувати танковий прорив "ворога" біля Криму: вражаючі кадри навчань (відео)Підкреслюється, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою, українські підрозділи продовжують виконувати певні завдання за призначенням.

Раніше під час візиту в Україну міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Російська Федерація перешкоджає мирному врегулюванню розпочатої нею війни на Донбасі.

Вас також можуть зацікавити новини