Журналісти дізналися важливі подробиці щодо потужного удару росіян по Києву 13 грудня / фото t.me/pgo_gov_ua

У Дніпровському районі Києва внаслідок нічної атаки з боку РФ серйозно пошкоджено дев'ятиповерховий будинок.

Рятувальники повідомили, що є 17 постраждалих, зокрема, шестеро дітей. На думку журналістів, йдеться лише про людей, які очевидно постраждали, повідомляє ТСН у своєму сюжеті. "…насправді таких людей більше, тому що біля наметів, де психологічну допомогу надають, є ціла черга. До того ж, навколо є ще чотири будинки, які також стоять без вікон…", - зазначається у сюжеті.

Очевидці вже розповіли про пережите. "Я не знаю, як це сталося, я спав, і мене разом з дверима, з вікнами, винесло в коридор. От так і сталося, не знаю, як воно…", - поділився чоловік.

Одна з жінок сказала, що "залишилась без вікон, без дверей, без нічого".

У центрі уваги столичні новини - Київ зараз оговтується від потужного нічного удару

Російські окупанти завдали ударів по Києву 10 балістичними ракетами о 3 ранку 13 грудня. Всі ворожі ракети були збиті, але уламки від них впали у низці районів столиці України.

Зокрема, у Дніпровському районі міста унаслідок падіння уламків було пошкоджено фасад багатоповерхівки, загорівся балкон на 6 поверсі, а також пошкодження отримав медзаклад.

Очільник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак повідомив, що супротивники могли здійснити нічний потужний удар по Києву сьогодні ракетами типу 48Н6 із зенітної ракетної системи С-400 ("Тріумф").

Вас також можуть зацікавити новини: